LGBT Danmark har brug for din personlige historie fra arbejdslivet

LGBT Danmarks certificeringsprogram Empatisk Arbejdsmarked har brug for personlige (anonyme) historier fra det virkelige liv. Vi skal bruge historierne til at skabe indsigt og forståelse hos arbejdsgiverne og vil meget gerne kunne bruge historierne indadtil i programmet, som cases. Har du også erfaringer med at skulle forholde dig til at være LGBT+’er i arbejdslivet? Del din personlige historie med os.

”Da jeg startede på min nye arbejdsplads gjorde jeg mig mange tanker om, hvorvidt jeg skulle være 100 % åben omkring mit liv. Jeg ønskede ikke at blive sat i bås af min ledelse og mine kolleger som “hende lebben”. Til sidst besluttede jeg mig dog for, at jeg ville være åben, hvis emnet kom på tale. Nu har det bare været sådan, at ikke mange af mine kolleger har spurgt direkte ind til mit privatliv, så jeg er alligevel endt med ikke at være så åben, som jeg havde målsat. På samme tid har jeg ikke haft modet til selv at bringe mit forhold på banen, når snakken går i pauserne og til møder. Jeg er simpelthen bange for, hvad folk vil tænke, hvordan de vil reagere, og at de vil se anderledes på mig. Bange for ikke at være en del af fællesskabet, for at være udenfor, bange for stigmatisering og fordomme.  Det utrolig ufyldestgørende ikke at være åben. Jeg føler mig tit lidt som en tom skal på jobbet, fordi jeg ikke taler om de ting, der involverer min kvindelige kæreste, som jeg tilbringer det meste af min fritid med hende.” (Maria, voksenunderviser).

LGBT Danmarks certificeringsprogram Empatisk Arbejdsmarked har brug for personlige (anonyme) historier fra det virkelige liv. Vi skal bruge historierne til at skabe indsigt og forståelse hos arbejdsgiverne og vil meget gerne kunne bruge historierne indadtil i programmet, som cases. Vi vil også gerne, om muligt, lægge hele historier op på hjemmesiden og bruge uddrag af dem på Facebook m.m.
Historierne må gerne, men behøver overhovedet ikke være dramatiske endsige negative. De må gerne bare beskrive en lille situation, en følelse og lignende fra alle sider af arbejdslivet. Har du også erfaringer med at skulle forholde dig til at være LGBT+’er i arbejdslivet? Del din personlige historie med os.

Empatisk Arbejdsmarked kvitterer med lækker vin, kaffe eller te, som tusind tak for de uvurderlige bidrag.

Hvis du har lyst til at bidrage eller blot høre mere, så send et par ord til Malene Rungvald på malenerc@lgbt.dk eller i en sms på 29 67 37 16.
Trykker du på linket, kan du læse mere om ’Det Empatiske Arbejdsmarked’ http://lgbt.dk/projekter/det-empatiske-arbejdsmarked/

Se eksempler på Facebook-opslag her: https://www.facebook.com/LGBTDanmark/?fref=ts